Details

Wijnreis: Ontdek Franken van 5-8 juli 2020

16-12-2019

Reizen om te leren! Dat is het motto van de jaarlijkse studiereis naar een bepaalde Duitse wijnregio. Met trots stellen we het programma naar Franken voor, een reis die plaatsvindt van zondag 5 tem woensdag 8 juli 2020.


Het is een alomvattend en uiterst kwalitatief programma om deze regio in detail te leren kennen. De verschillen in terroir, stijlen, filosofieën,… Niet alleen is er de inleidende masterclass, ook bezoeken we zowel gekende topdomeinen als opkomende talenten. Het is een reis die meer dan de moeite loont! Opgelet: enkel voor professionals, werkzaam in de wijnsector


Deze reis is een samenwerking tussen het Informatiebureau voor Duitse Wijn, het Duits Wijninstituut en Haus des Frankenweins.

  • Vertrek op zondagochtend 5 juli 2020 om 8u nabij het Noordstation in Brussel.
    Terugkomst op woensdagavond 8 juli 2020 rond 20u30 in Brussel.
  • De kosten bedragen slechts €250 exclusief BTW all-in (vervoer per luxe autocar vanuit Brussel, begeleiding, bezoeken, hotel en alle maaltijden).
  • Je kan je deelname aan deze reis voor 31 januari bevestigen via deze link.
  • Aangezien het aantal deelnemers is gelimiteerd worden de inschrijvingen in volgorde van binnenkomst behandeld. Er wordt maar 1 deelnemer per bedrijf toegelaten.
  • Je inschrijving is pas definitief na bevestiging van onze zijde, en het betalen van de factuur.
  • Deze reis is voorbehouden voor professionals, werkzaam in de wijnsector (horeca, wijnhandel, wijnopleidingen,…)

Op onze vorige studiereis, naar Baden, kregen we heel wat fijne reacties. Een kleine bloemlezing vind je eveneens als bijlage.

PROGRAMMA FRANKEN 5-8 JULI 2020 (pdf)

Mogen we op jouw deelname rekenen?

Met vriendelijke groet,
Alain Jacobs & Gerd Brabant


Terug Print